Χαωτική διαφορά Τάλως Μελιδονίου – Eπισκοπη 1-4 – Ευχαριστήριο για τη φιλοξενία

Πολύ καλή μπάλα, εξαιρετικά «τριγωνάκια» και δύο γκολ από τον Σπανουδάκη, ένα από τον Φονσέκα που επέστρεψε στα γκολ και ένα ακόμη από το Νάκα. Στα ευχάριστα ήταν και η επιστροφή του Σπύρου Μανωλακάκη.

Το ματς:

Στο 16’ από τη μπαλιά του Σπανουδάκη, ο Σκούφος στόπαρε με το στήθος και σούταρε «με τη μία» για να περάσει η μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι του Αναγνωστάκη.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 0-1: Στο 18’ ο Νάκας ξεκίνησε μια προσπάθεια από δεξιά, ο Λαγουδάκης προς στιγμή έδιωξε και, ο Φονσέκα που επωφελήθηκε από τις κόντρες με δυνατό σουτ, επέστρεψε στα γκολ

Στο 22’ το σουτ του Φονσέκα έφυγε με πολλά φάλτσα λίγο άουτ.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 0-2! !Στο 26’από τη μεγάλη μπαλιά του Κολοβάκη. ο Αναγνωστάκης με τον Καλυβιανάκη δεν συνεννοήθηκαν σωστά και ο Αντώνης Σπανουδάκης μόνος ανενόχλητος και κοντά στη φάση, το εκμεταλλεύτηκε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Στο 23’ από το κόρνερ του Αντωνόπουλου, ο Νίκου έπιασε την κεφαλιά η οποία έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 37’ από τη σέντρα του Σκούφου, ο Νίκου με προβολή λίγο έλειψε να κάνει το 0-3….Στο 39’ από το φάουλ του Νικ. Στεφανάκη, ο Κουρνιανός κέρδισε την κεφαλιά όμως η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Δημαράκη.Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε το ίδιο δυνατά και ευτύχησε να σημειώσει πολύ νωρίς το 0-3.


ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 0-3
: Στο 49’ ο Νάκας άλλαξε τη μπάλα με τον Σπανουδάκη και ο πρώτος, με διαγώνιο  σουτ έγραψε το τρίτο τέρμα της ομάδας μας.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ ! 0-4: Στο 62’ ο Μανωλακάκης επέστρεψε μετά από καιρό όμως, δεν ξέχασε πως βγαίνουν οι ασίστ. Σε μια εξαιρετική μπαλιά του, ο Σπανουδάκης με πλασέ έγραψε το τέταρτο γκολ της ομάδας μας.

Στο 78’ και στο 82’ ο Σπανουδάκης και ο Μιχελακάκης αντίστοιχα έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες.

ΓΚΟΛ! 1-4::Στο 88’ ο κ. Σαρής καταλόγισε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Αντωνόπουλου πάνω στον Κρανιωτάκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαριτάκης που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η διαιτησία: Σαρής, Καραγιαννόπουλος, Κοκκινάκης.

ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. (Στεφανάκης):: Αναγνωστάκης, Καλυβιανάκης, Μακρυδάκης (64’ Λουκάκης Λ.), , Κουρνιανός (54’ Λουκάκης Ν.), Λαγουδάκης, Χοτζάι, Βασσάκης, Κρανιωτάκης, Χαριτάκης, Κουτάντος, Στεφανάκης (65’ Ψαρουδάκης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βασιλείου):

Δημαράκης, Κολοβάκης (70’ Φράγκος), Αντωνόπουλος, Νίκου, Μπάτζεφ, Νάκας (54’ Μανωλακάκης Σπ.), Μιχελακάκης, Μαυρομάτης, ΣπανουΔάκης, Φονσέκα (65’ Κακούρης), Σκούφος.

Ευχαριστήριο φιλοξενίας

“Ο ΑΟ Επισκοπής εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στη διοίκηση του Τάλου Μελιδονίου για την φιλοξενία που επεφύλαξε στην αποστολή αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου μας”.

Related Post