Φινάλε με οικογενειακό φιλικό και μπάρμπεκιου

τελευταία προπόνηση της χρονιάς διεξήχθη σήμερα Τρίτη (9/5) στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινόγιάννης» για τις ομάδες μας, Επισκοπή και Επισκοπή 2010.

Οι δύο προπονητές κ.κ. Χρήστος Βασιλείου, Λευτέρης Δρακάκης έριξαν τους παίκτες τους στο τερέν και με ιδιαίτερη διάθεση έδωσαν έναν φιλικό αγώνα. Τελικό σκορ δεν κρατήθηκε ενώ οι παίκτες που αγωνίστηκαν ανακατεμένοι από τη μικρή και τη μεγάλη ομάδα, φόρεσαν ως «11αδες», η μία τα λευκά και η άλλη τα μπλε.

Οι προπονητές απόλαυσαν τα δύο ημίωρα του αγώνα και ακολούθως, όλοι μαζί (παίκτες, προπονητικό τιμ και παίκτες), συγκεντρώθηκαν στο blue café όπου τους περίμεναν, λοιποί παράγοντες και φίλοι της ομάδας μας για να γευματίσουν τελευταία φορά στη χρονιά που κλείνει.

Η κυρίως μάχη βέβαια, δόθηκε στο μπάρμπεκιου αλλά και στο καλό κρασί που γεύθηκαν άπαντες.

Ανεξάρτητα με το πώς έκλεισε η χρονιά (δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Επισκοπή κατέκτησε δύο τίτλους φέτος (Σούπερ Καπ και κύπελλο), η Επισκοπή 2010 έδωσε την ευκαιρία σε αρκετά νέα παιδιά να γευθούν πλούσιες εμπειρίες), γι’ αυτό και η διοίκηση έδωσε, για μία ακόμη χρονιά, ευχάριστο τόνο στο φινάλε της σεζόν 2016-17.

Related Post