Φέτος είναι η χρονιά της Επισκοπής!

Η χρονιά μόλις άνοιξε για την ομάδα μας και στην πρώτη επίσημη» ήταν όλοι τους εκεί. Εκεί ήταν σύσσωμο το Δ.Σ. (κ.κ. Νικολιδάκης, Βελονάκης, Τσάλαγγας, Γαβαλάς, Δουρουντουδάκης, Κελαϊδής, Πατεράκη) για να ευχηθούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα μια καλή χρονιά με υγεία προτρέποντάς το φυσικά να σηκώσει στο τέλος την κούπα του πρωταθλητή.

Εκεί ήταν και το προπονητικό επιτελείο στελεχωμένο από τον Χρήστο Βασιλείου, τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Κερεντζή και τον γυμναστή Στράτο Γιοκαριδάκη, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα,   Γκιόκας, Λουλεμέγια, Νικηφόρος, Τριχάκης, Λαζαρίδης, Γιαπεντζάκης, Ματαραγκάσι, Γεωργούλης, Λουμπάκης, Ξυνομηλάκης, M. Παπιομίτογλου καθώς και οι παίκτες που παρέμειναν από την περσινή χρονιά, Δημαράκης, Σπανουδάκης, Κολοβάκης, Αντωνόπουλος, Χαλκιαδάκης, Φράγκος, Νικηφόρος, Νάκας και Μανιαδάκης.

Όλοι τους είχαν εξαιρετική διάθεση για να ριχτούν στη δουλειά κι αμέσως μετά ακολούθησαν τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου όπου περιελάμβανε ζέσταμα, κάποιες ασκήσεις με αλλά και χωρίς μπάλα.
Φυσικά από την πρώτη μέρα δεν έλειψε και το οικογενειακό διπλό.

Οι δικαιολογημένοι απόντες

Από την «πρώτη» της ομάδας μας, δεν βρίσκονταν οι Φοβάκης, Σκούφος. Αμφότεροι ήταν δικαιολογημένοι. Ο πρώτος είναι στρατεύσιμος και ο δεύτερος έχει πάρει άδεια έως και την Κυριακή.

Οι διπλές προπονήσεις

Η Επισκοπή μας θα συνεχίσει ως και το τέλος της εβδομάδας να πραγματοποιεί καθημερινές προπονήσεις στις 18.00 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου όμως θα ξεκινήσουν οι διπλές (πρωί 07.00 πμ και 18.00), ένα πρόγραμμα που θα διαρκέσει 15-20 μέρες…

Μιχ. Νικολιδάκης: «Η ομάδα σχεδιάστηκε για να πρωταγωνιστήσει»Ο πρόεδρός μας, Μιχάλης Νικολιδάκης έκανε τις πρώτες δηλώσεις ως είθισται να συμβαίνει και οι οποίες είχαν να κάνουν με τους στόχους της Επισκοπής αλλά και το γεγονός ότι ο σύλλογος είναι «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστεί σε όλους τους θεσμούς.
«Η ομάδα σχεδιάστηκε για να πρωταγωνιστήσει. Ακολουθούμε τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες, ό,τι κάνουμε πάντοτε.
Φέτος ωστόσο, είμαστε αισιόδοξοι γιατί μπορέσαμε να φτιάξουμε ένα πολύ καλό ρόστερ με στόχο να προάγουμε το υγιές ποδόσφαιρο.
Επίσης έχουν έρθει πολλά παιδιά από το Ρέθυμνο με όνειρα και φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω.
Εμείς θα προσπαθήσουμε να το ωθήσουμε σε κάτι τέτοιο προστατεύοντας τα αναφαίρετα δικαιώματά τους αλλά και της ομάδας μας.
Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος Ρεθύμνου».

Χρ. Βασιλείου: «Με το ίδιο δόγμα»

Ο προπονητής μας, Χρήστος Βασιλείου δήλωσε «πανέτοιμος» καθήμενος για δεύτερη συναπτή χρονιά στον κυανόλευκο πάγκο και έκανε το πρώτο σχόλιο για τη σεζόν που μόλις άνοιξε…

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μια καλή χρονιά. Η ομάδα πρέπει να βγει. Αυτός είναι πρωταρχικός μας σκοπός. Πέρυσι χάσαμε το πρωτάθλημα όπως το χάσαμε. Άρα, χρειάζεται να δουλέψουμε ακόμη παραπάνω σε όλους τους τομείς και φυσικά να είμαστε όλοι υγιείς γιατί δεν πρέπει να χαθεί αυτή η χρονιά. Η ομάδα ανήκει σε πολύ παραπάνω κατηγορία.
Αυτό που βλέπω πάντως φέτος στο πρωτάθλημα είναι ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Οι «μικρές» ομάδες ενισχύονται και αυτό είναι πολύ καλό για όλους.

Από τη δική μας ομάδα, έφυγαν ορισμένοι παίκτες και ήρθαν άλλα παιδιά τα οποία τα γνωρίζω και με κάποια απ’ αυτά είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ στο παρελθόν πάλι στην Επισκοπή. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι σε τεχνική, έχουμε ανάγκη να γίνουμε ακόμη πιο γρήγοροι και πιο δυνατοί.

Τακτικά θα ακολουθήσουμε το περσινό δόγμα αλλά θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές ανάλογα με τα πρόσωπα.
Το καλό είναι ότι η Επισκοπή διαθέτει παιδιά που διψάνε για διάκριση και πολλά απ’ αυτά είναι μικρά σε ηλικία».

Related Post