Το ταξίδι ξεκινά για την Επισκοπή μας!

ρέσβειρα κυπέλλου ερασιτεχνών θα είναι για το νομό Ρεθύμνου η Επισκοπή μας που ρίχνεται στις μάχες εντός κι εκτός συνόρων, εάν κι εφόσον προχωρήσει στο θεσμό.Πανέτοιμη για ένα ακόμη μεγάλο ματς δηλώνει η ομάδα μας εν όψει του αγώνα με αντίπαλο, τον αντίστοιχο κυπελλούχο Λασιθίου, ΟΦ Ιεράπετρας, την Μ. Τετάρτη (12/4, 16.00) στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».Η Μεγάλη εβδομάδα έχει ξεκινήσει όμως αυτές οι ημέρες είναι, ημέρες δοκιμασίας και για την ομάδα μας που καλείται να περάσει το εμπόδιο του ΟΦΙ για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη του Πάσχα (19/4) στον άτυπο τελικό Κρήτης, το νικητή του ζευγαριού, Ερ. Πλατανιά – Ηρόδοτο.

Εννοείται πως το ματς με τον ΟΦΙ είναι κομβικής σημασίας και πως η ομάδα μας θέλει πολύ να προχωρήσει στη διοργάνωση. Η συμβολή των φίλων της Επισκοπής μας είναι καθοριστική κάτι που το επισήμαναν όλες αυτές τις μέρες, παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση.Άπαντες παρόντεςΜετά τον αγώνα στην Αλφά όπου η ομάδα μας πέρασε δίχως πρόβλημα με 0-4, οι προπονήσεις συνεχίστηκαν κανονικά, τόσο την Κυριακή όσο και την Δευτέρα.

Σήμερα (Τρίτη 11/4), έχει οριστεί προπόνηση για τις 16.00 όπου οι παίκτες μας θα είναι όλοι παρόντες.Στην αποστολή εισέρχεται ο Χρ. Ρουσσάκης που εξέτισε την τιμωρία του, ο Νίκος Χαλκιαδάκης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού αλλά και ο Βασίλης Φοβάκης που είναι στρατεύσιμος και πήρε ολιγοήμερη άδεια.

Η θέληση για τη νίκη είναι μεγάλη σ’ ένα ματς που, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι αυτοτελές. Αν στα 90 λεπτά υπάρξει ισοπαλία θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν και σ’ αυτή την περίπτωση δεν αλλάξει κάτι, οι ομάδες οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι.

Related Post