Προπονητής τερματοφυλάκων ο Βαγγέλης Κερεντζής

Ο Βαγγέλης Κερεντζής αναλαμβάνει το τμήμα τερματοφυλάκων της ομάδας μας.

Ο 40χρονος Ρεθεμνιώτης τεχνικός συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας όπου και συμφώνησε να έχει την επίβλεψη τόσο της μεγάλης ομάδας όσο και της Επισκοπής 2010. Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Βαγγέλη Κερεντζή. Ο Κερεντζής γεννήθηκε στις 4/9/77 και ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Super League.

Την ποδοσφαιρική του καριέρα, την ξεκίνησε από τη Δόξα Πλατανέ για να περάσει από τους Ερασιτέχνες της ΕΑΡ και ξανά στη Δόξα ως τον ΟΦΗ ’94 κι από ‘κει να κάνει την μετάβαση στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Ακολούθως, αγωνίστηκε στον ΑΟΑΝ (Β’ Εθνική, στη Χερσόνησο (Δ’ Εθνική και στον Αστέρα Ρεθύμνου (Δ’ Εθνική). Έπαιξε επίσης στον ΠΟ Ατσαλένιο, Δόξα Πλατανέ, Αλμυρό, Μαραθώνα, Μοχό και Ερμή Ζωνιανών.

Ως προπονητής τερματοφυλάκων ανέλαβε χρέη πρώτα στον Ερμή το 2012-13. Τη σεζόν 2014-15 δούλεψε στον Κισσαμικό (Γ’ Εθνική). Πέρυσι δούλεψε στο Ρέθυμνο ΠΣ και φέτος έρχεται στην ομάδα μας. Ο ΑΟ Επισκοπής, του εύχεται να έχει υγεία ζώντας με το σύλλογό μας πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

Β. Κερεντζής: «Θα δουλέψουμε όλοι μαζί…»

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας μας ανέφερε:

«Ήρθα σε μία ομάδα πολύ οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα, που παρέχει επαγγελματικές συνθήκες εργασίας. Ευχαριστώ τη διοίκηση και ευελπιστώ ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να αναβαθμίσουμε τα τμήματα και φυσικά για να πετύχουμε το στόχο του συλλόγου”.

Related Post