Πίστη για τη νίκη παρά τις απουσίες


Δίχως πέντε παίκτες ανεβαίνει στην Αθήνα η ομάδα μας η οποία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Βάρης το Σάββατο (12/3, 15.00) σ’ ένα ίσως από τα πιο σημαντικά –αν όχι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο- ματς της χρονιάς.

Ο Αστέριος Νίκου μαζί με τον Γιάννη Ντινιωτάκη ήταν οι… λαβωμένοι του Ιάλυσου καθώς ο πρώτος υπέστη θλάση στον δικέφαλο και ο δεύτερος δέχθηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στην ποδοκνημική, λόγοι για τους οποίους δεν θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας και στα επόμενα ματς.
Ο Ράντοσλαβ Μπάτζεφ συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή τιμωρίας του όπως άλλωστε και ο Νίκος Πάτας που

αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Ιάλυσο.

Ο πέμπτος που απουσιάζει είναι ο Άλμπι Λένγκα. Ο δυναμικός αμυντικός της ομάδας μας εκτίει τη 2η αγωνιστική της τιμωρίας του καθώς έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες.
Παρ’ όλα αυτά, στην ομάδα μας επικρατεί πολύ καλό κλίμα και πίστη ότι μπορεί να τα καταφέρει με την ελπίδα βέβαια ότι και η τύχη θα της προσφέρει αυτά που της έχει στερήσει σε προηγούμενες αγωνιστικές.
Η αποστολή που θα μεταβεί στη βάρη έχει συμπεριλάβει τους εξής ποδοσφαιριστές: Γεωργίου, Γκουτζελάς, Καψιώτης, Γεωργιάδης, Κοκονάκης, Παπαδήμας, Φοβάκης, Βλαβιανός, Γούλας, Μηνάς, Κωτάτης, Ιβάνοφ, Σίσκοφ, Μανωλακάκης, Ζότο, Χαλκιδάκης, Μπάτσι, Μέμος.

Σάββατο 12 Μαρτίου

Αστέρας Βάρης-Επισκοπή
Διαιτητής: Σφέτσιας (Σάμου), Βοηθοί: Μπαλιάκα, Καρμίρης (Λέσβου).

Related Post