Πήρε το τουρνουά η ομάδα μας στο Βάμο


Δύο άνετα 40λεπτα όπου έμοιαζαν με μια καλή προπόνηση πέρασε η ομάδα μας στον Βάμο η οποία ήταν προσκεκλημένη της Κορωνίδας στο τουρνουά που διοργάνωσε για φιλανθρωπικό σκοπό.Τα έσοδα πήγαν στην οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας που θα πρέπει να μεταβεί στο Λονδίνο καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.Τί καλύτερο λοιπόν από την συνδρομή των ομάδων με την οικοδέσποινα Κορωνίδα, τον Τιτάνα Καλυβών και τον Απόλλων Αγίου Ιωάννη και φυσικά την ομάδα μας που πάντοτε συμβάλει ως αρωγός σε τέτοιου είδους ιερούς σκοπούς.

Επισκοπή – Τιτάνας 2-0

Η ομάδα μας στο αγωνιστικό πλαίσιο αυτής της φάσης, κλήθηκε να αγωνιστεί –προηγήθηκε κλήρωση για τη σειρά των αγώνων- με αντίπαλο τον Τιτάνα Καλυβών τον οποίο και κέρδισε με σκορ 2-0.Τα γκολ σημείωσαν οι Σουμπασάκης, Ματαραγκάσι.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βασιλείου): Δημαράκης, Νάκας, Κολοβάκης, Γεωργούλης, Λουμπάκης, Χαλκιαδάκης, Σκούφος, Φράγκος, Γκιόκας, Ματαραγκάσι, Σουμπασάκης.

Επισκοπή – Απόλλωνας 3-0

Στο δεύτερο ματς που ήταν και ο τελικός, ο Χρήστος Βασιλείου άλλαξε αρκετά πρόσωπα στην ενδεκάδα και η ομάδα μας επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη.Τα γκολ σημείωσαν οι Λουμπάκης, Ι. Βασιλείου και Σπανουδάκης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βασιλείου Χρ.): Νικηφόρος (20’ Μανιαδάκης), Λαζαρίδης, Αντωνόπουλος, Λουμπάκης, Ξυνομηλάκης, Γιαπεντζάκης, Σκούφος,  Ι. Βασιλείου, Σπανουδάκης, Τριχάκης, Ματαραγκάσι.

Τα άλλα παιγνίδια ήταν:

Κορωνίδα – Απόλλωνας    1-2Κορωνίδα –  Τιτάνας    1-0

Η κατάταξη

1.    Επισκοπή2.    Απόλλωνας3.    Κορωνίδα4.    Τιτάνας

Related Post