Ο Ντέιβιντ Ματαραγκάσι στην Επισκοπή μας


Τον ταχύτατο μεσοεπιθετικό Ντέιβιντ Ματαραγκάσι απέκτησε η ομάδα μας.

Ο Ντέιβιντ βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου μας κι αφού συνομίλησε με τον πρόεδρό μας, Μιχάλη Νικολιδάκη, έδωσαν τα χέρια προκειμένου οι δρόμοι μας να είναι κοινοί από ‘δω και στο εξής. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 26χρονο (είναι γεννημένος στις 4/3/1991) ποδοσφαιριστή, Ντέιβιντ Ματαραγκάσι. Ο Ντέιβιντ είναι αλβανικής καταγωγής αλλά μεγαλωμένος στο Ρέθυμνο. Αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της ΕΑΡ 2000 και στο ανδρικό τμήμα αγωνίστηκε με τον Ρεθυμνιακός το 2007. Έκτοτε αγωνίστηκε στην ΠΕΡ (Δ’ Εθνική), Ψηλορείτης (πήρε το πρωτάθλημα του 2013), Πίλις (Α’ Εθνική Αλβανίας) και από τον Ιανουάριο του 2016 ανήκε στην ΑΕΜ.
Ο σύλλογός μας του εύχεται να έχει υγεία και να γευθεί πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».

Ντ. Ματαραγκάσι: «Θα κάνω τα πάντα να πετύχουμε τους στόχους μας»

Αμέσως μετά τη συμφωνία, το νέο μεταγραφικό απόκτημά μας, μίλησε στο aoepiskopis.gr: «Χαίρομαι για την επιλογή των ανθρώπων της Επισκοπής στο πρόσωπό μου. Είμαι ευχαριστημένος που ανήκω στην οικογένεια της Επισκοπής και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο που έχει ορίσει η διοίκηση».


Related Post