Νέα U19 αρχείο 2013


«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Φοβάκη ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομαδα U19».


Πρεμιέρα είχαμε στο πρωτάθλημα της Football League Νέων 2012-13, με την Επισκοπή U19 να φιλοξενεί τον Φωστήρα, γνωρίζοντας την ήττα με 0-2.


Το Σάββατο 13.30 το μεσημέρι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Football League Νέων, η Επισκοπής U19 θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Ψαχνών.


Η Επισκοπή U19 φιλοξένησε τον Ηρακλή Ψαχνών για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League Νέων 2012-13.


Στο γήπεδο Κρυονερίου Αττικής, η Επισκοπή U19 θα αντιμετωπίσει τον Αχαρναικό στο πρώτο της εκτός έδρας παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα.


Η Επισκοπή U19 το Σάββατο το μεσημέρι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League Νέων 2012-13, αγωνίστηκε στο γήπεδο του Κρυονερίου στην Αττική με τον Αχαρναικό.


Την Κυριακή στις 15.00 το μεσημέρι στο «Θ. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Football League Νέων, η Επισκοπής U19 θα φιλοξενήσει τον Βύζα Μεγάρων.


Το Βύζα Μεγάρων αντιμετώπισε η ομάδα U19 της Επισκοπής στο «Θ.Ι. Βαρδινογιάννης» με τις δυο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό, (1-1).


Ο Μάνατζερ των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ Επισκοπής κ. Γιώργος Καλλιγιάννης, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του πρώτου χρόνου λειτουργίας του αναπτυξιακού προγράμματος «Επισκοπή 2012-2015», μίλησε στο aoepiskopis.gr


Στο 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας, η Επισκοπή U19 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League Νέων, αντιμετώπισε την ομάδα της Γλυφάδα.


Το Σάββατο στις 13.30 το μεσημέρι στο «Θ.Ι. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής, η Επισκοπής U19 φιλοξενεί τον Αστέρα Μαγούλας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League Νέων.


Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League Νέων, ανάμεσα στην Επισκοπής U19 και την αντίστοιχη του Αστέρα Μαγούλας.


Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League Νέων, αντιμετώπισε την ομάδα της Καλλιθέας.


Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League Νέων, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα U19 του ΑΟ Χανιά την Κυριακή στις 13.00, στο «Θ.Ι. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής.


Το Σάββατο στις 15.00 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής η Επισκοπή U19 θα δώσει το πρώτο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα της Football League Νέων (U19) με αντίπαλο τον Φωστήρα.


Αυτό ήταν το τέταρτο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, εν’ όψη του πρωταθλήματος Νέων Football League ΟΠΑΠ, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο.


«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μανωλακάκη Δημήτρη, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα U190)».


«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Μάρκου Λιονάκη ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα U19 για τον επόμενο ένα χρόνο».


«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Κουτσάκη Αντώνη, Λογιάκη Ηλία, Μιχαηλίδη Λεωνίδα, Νεμπιάϊ Άννι και Παπαδάκης Γιώργος, οι οποίοι θα αγωνίζονται στην ομάδα U19».


«Σε δύο μεταγραφές προχώρησε η ΠΑΕ Επισκοπή ενισχύοντας την ομάδα U19, με την απόκτηση του 19χρονου Ρεζούλι Άντι και του 18χρονου Μπιθιμήτρη Νίκου».


Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα παίξει η ομάδα U19 το Σάββατο στις 19:00 το βράδυ στα Χανιά με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Χανιά.


Φιλική νίκη πήρε η ομάδα μας με σκορ 2-4 επί της αντίστοιχης ομάδας νέων το ΑΟ Χανιά, στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο το απόγευμα, στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς στα Χανιά.


Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου η ομάδα της Επισκοπής U19, θα δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ Χανιά στο «Θ.Ι. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 14.00 το μεσημέρι.


Η ομάδα U19 της Επισκοπής φιλοξένησε το Σάββατο το μεσημέρι την αντίστοιχη του ΑΟ Χανιά.


Κατά τη χθεσινή 10/10/13 συνεδρίαση της Football League ΟΠΑΠ, ανακοινώθηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Νέων, που ορίστηκε για τις 3/11/2013.


Φιλικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα της Επισκοπής U19 αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Ρεθύμνου (Α’ ΕΠΣΡ), το Σάββατο το απόγευμα στο «Θ.Ι. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής.


Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες U19 της Επισκοπής και του ΑΟ Χανιά θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 12.30 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.


Στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων έγινε σήμερα ενα ακομα φιλικό παιχνίδι της Επισκοπής U19 με την αντίστοιχη του ΑΟ Χανιά.


Με νίκη 4-2 επί του ΑΟ Χανιά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2013 η Επισκοπής U19.

Related Post