Μ. Νικολιδάκης: «Μεγάλος ηττημένος είναι ο διαιτητής κ. Τίκας»

Δηλώσεις κατά της διαιτησίας του κ. Τίκα έκανε ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Μιχάλης Νικολιδάκης.

Ο πρόεδρός μας δεν αναφέρεται τόσο στις καίριες φάσεις του πρόσφατου αγώνα με τον Ιάλυσο στη Ρόδο που μπορεί κάποιος να δει απλά μέσα από το 4ο λεπτό video αλλά από το γεγονός ότι ο εν λόγω ρέφερι, σφύριζε με προκλητικό τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ένα παραπάνω στο τελευταίο 25λεπτο όπου δεν άφησε την Επισκοπή να βγει από την περιοχή της. Κι αυτό ήταν κάτι που μπορούσε να το διαπιστώσει κάποιος μονάχα αν βρισκόταν στο γήπεδο…

«Θέλω να δηλώσω με πάσα ευθύνη των λεγομένων μου ότι, θλίβομαι για τη στάση ορισμένων ανθρώπων που σχετίζονται άμεσα με το ποδόσφαιρο. Παράγοντες σαν εμάς, που αγαπάμε παθολογικά την ομάδα μας, παίζουμε τα χρήματά μας που με κόπο βγάζουμε για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το όνομα του συλλόγου μας και τα ιδανικά μας, ψηλά. Δυστυχώς όμως, κάποιοι το εκμεταλλεύονται αδιαφορώντας για όλα τα παραπάνω.

Στον ίσως πιο καθοριστικό αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον Ιάλυσο, ταξίδεψα μαζί με την ομάδα μου, την Επισκοπή, στη φιλόξενη Ρόδο, έζησα όλη την προετοιμασία αλλά και κατά τη διάρκειά της αναμέτρησης όλη την αγωνία. Ήταν ένα ματς όπου κατά γενική ομολογία, μέσα στο γήπεδο της ροδίτικης ομάδας, ήμασταν ανώτεροι σ’ όλα τα επίπεδα. Αφού προηγηθήκαμε με 0-1, ξεκίνησε μια περίεργη στάση από τον διαιτητή κ. Τίκα του ΣΔΠ Καρδίτσας.

Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στο γεγονός ότι απέβαλλε αμυντικό ποδοσφαιριστή μας, καταλόγισε πέναλτι (σ.σ. το 9ο που σφυρίζεται κατά της ομάδα μας) έχοντας ήδη πραγματοποιήσει εμείς, δύο αναγκαστικές αλλαγές από μαρκαρίσματα αντιπάλων μας τα οποία δεν τιμωρήθηκαν έστω με κίτρινη κάρτα.

Οι παραπάνω αποφάσεις είναι στην κρίση του και ‘μεις, ανέκαθεν τις σεβόμαστε.

Η όλη του στάση όμως ήταν προκλητική, δεν άφησε σχεδόν ποτέ το παιγνίδι να πάρει ρυθμό σφυρίζοντας κάθε λίγο, φάουλ έξω από την περιοχή μας. Εντάξει, φυσικό επακόλουθο ήταν μετά απ’ αυτά, να φτάσουμε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων να δεχθούμε το τέρμα με το οποίο ηττηθήκαμε.

Μεγάλος ηττημένος όμως είναι ο συγκεκριμένος διαιτητής που ανέλαβε τεχνηέντως να φέρει ένα ματς  που έμοιαζε δικό μας, στο τέλος να το χάσουμε.

Εγώ προσωπικά, θα προσφύγω νομικά για τον συγκεκριμένο κύριο γιατί δεν μπορεί κανένας να παίζει με την ψυχολογία  μας, με τα χρήματά μας και φυσικά με τη νοημοσύνη μας. Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου χρόνια τώρα. Όλοι μας ξέρουμε τί συμβαίνει στο παρασκήνιο. Εμείς δεν μπαίνουμε σ’ αυτές τις διαδικασίες γι’ αυτό μάλλον και «πληρώνουμε το μάρμαρο».

Για να έχουν γνώση λοιπόν οι φύλακες, εμείς δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια. Έχουμε κάνει 16 μεταγραφές τον Ιανουάριο, έχουμε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αν είναι να πέσουμε, θέλουμε να πέσουμε για καθαρά αγωνιστικά κριτήρια κι όχι επειδή κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα μέσα κι έξω από αγωνιστικούς χώρους».

Related Post