Μ. Νικολιδάκης: «Για να γνωρίζουν όλοι την πάσα αλήθεια»

Σε επίσημη τοποθέτησή του, ο πρόεδρός μας, Μιχάλης Νικολιδάκης έκανε γνωστό πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΦΗ την προσεχή Τετάρτη (23/3).

Ο κ. Νικολιδάκης ξεκαθάρισε τα πράγματα λέγοντας: «Επειδή διακρίνουμε, ως Επισκοπή μία άσχημη αντιμετώπιση από συγκεκριμένα μέσα του τύπου που προέρχονται κυρίως από το χώρο διαδικτύου για το ότι δεν λάβαμε, ως σύλλογος, υπ’ όψιν μας τη θέληση των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ να μπουν στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής, Επισκοπή – ΟΦΗ την Τετάρτη 23/3, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι την πάσα αλήθεια.

Στην σύσκεψη που προηγήθηκε με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου την περασμένη Δευτέρα 14 Μαρτίου και ώρα 10.00 π.μ., έγινε έκκληση προς τον επίσημο ΟΦΗ να παρασταθεί κάποιο στέλεχός του προκειμένου, από κοινού, να αποφασίσουμε για την ομαλή λειτουργία μα κυρίως για την ασφάλεια των φιλάθλων στον αγώνα.

Μια τέτοια σύσκεψη είχε γίνει και στο ματς του α’ γύρου όπου εμείς ως ΑΟ Επισκοπής παρασταθήκαμε κανονικά στο Ηράκλειο.

Στην σύσκεψη που έγινε λοιπόν στο Ρέθυμνο, δεν ήρθε κανείς εκπρόσωπος του ΟΦΗ.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα είναι πολύ συγκεκριμένα καθώς το γήπεδό μας έχει μία είσοδο και μία έξοδο. Η Αστυνομία λοιπόν έκρινε σωστό και αποφάσισε ότι, το καλύτερο δυνατό θα είναι να γίνει προπώληση και όχι πώληση των εισιτηρίων από εκδοτήριο έξω από το γήπεδο ως είθισται. Εμάς κάτι τέτοιο άλλωστε, θα μας συνέφερε οικονομικά ως σύλλογο.

Εάν έδινε το «παρών» κάποιος εκπρόσωπος από τον επίσημο ΟΦΗ, την πιθανή φιλοξενία των οργανωμένων θα μπορούσαμε να τη συμφωνήσουμε και να την προτείνουμε από κοινού.

Μέχρι και σήμερα, δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου από κάποιον εκπρόσωπο του ΟΦΗ για να κουβεντιαστεί ένα τέτοιο ζήτημα».

Related Post