Μια ποδοσφαιρική Κυριακή για όλους (Photos)


πόλυτα επιτυχημένο ήταν το ποδοσφαιρικό κυριακάτικο (10/9) πρωινό που διοργάνωσε η ομάδα μας με επίσημο προσκεκλημένο σύλλογο, το Αθλόπολις από το Ηράκλειο.

Οι αγώνες που δόθηκαν στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” ήταν τρεις και αφορούσαν τις ηλικίες 2005-06, 2003-04 και φυσικά την Επισκοπή 2010 με την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλείου. Στο γήπεδο συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος ανάμεσα σ’ αυτούς και πολλοί γονείς.

Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

2005-06:

Επισκοπή – Αθλόπολις 5-4

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Αποστολάκης Μπ.): Αποστολάκης Ν., Κοπαλίδης, Νιόρας, Καραγιαννάκης Παν., Καραγιαννάκης Αρ., Τραίτοράκης, Λέκα, Γιαχάι, Πεγκίνι, Λορέντζο, Ποθουλάκης, (Τσάλαγγας).

2003-04: Επισκοπή – Αθλόπολις 1-5

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Αποστολάκης Μπ.):

Κιόσσε, Κιμιωνής Ν., Βροντάκης Στ., Τσιλεδάκης, Ματθαιακάκης, Κονονένκο, Τζωρτζινάκης, Κάλθι, Πελεκίδης, Γιαννούλης, Τζουτζούλης.

   


Επισκοπή 2010 – Αθλόπολις 5-2
Στις μεγάλες ηλικίες, στο τρίτο και τελευταίο ματς, το Αθλόπολις που αποτελείται από πολλά παιδιά γεννημένα ως επι τω πλείστον, του 2000, αγωνίζονται στην Α2 της ΕΠΣΗ εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστικό. Απέναντι στην ομάδα μας που είναι κι αυτή νεανική αλλά και ολοκαίνουρια πραγματοποιήθηκε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιγνίδι με αρκετές φάσεις και φυσικά με 7 τέρματα.

Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν: Κασσέλας (2), Παπιομίτογλου Π., Παπασηφάκης και Νίκου.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2010 (Γασπαράκης):  Παπιομίτογλου, Ψωμάς, Αγαπάκης, Ποθουλάκης, Νίκου, Κιμιωνής, Δελημήτσος, Δαμανάκης, Κασσέλας, Παπιομίτογλου Π., Παπασηφάκης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Αργυρίου και Σεργκέεφ Μαξίμ. 

Φωτογραφία από την ομάδα 2005-06:

Related Post