Με λύσεις ανάγκης και αλχημείες η Λίβερπουλ στο Λονδίνο

Κάποια στιγμή θα νικούσες. Δε γινόταν να πας έως το τέλος μ’ αυτόν τον τρόπο. Ήταν δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν και ήρθε σ’ ένα παιχνίδι που ήταν «μεγάλο» και η αίγλη των τριών πόντων είναι ακόμα πιο σπουδαία.

Το έγραψα και χθες σε forum μετά το τέλος του ματς όμως. Ένα νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Η πρώτη είναι η αντίδραση και σίγουρα θα έρθουν κι άλλες νίκες, Liverpool είσαι κι ας μην το δείχναμε τον τελευταίο καιρό.

Η άλλη όψη του νομίσματος όμως έχει να κάνει με το κεφάλαιο άμυνα. Ειλικρινά δείτε πως κατέβηκε χθες να παίξει η ομάδα και τι έχει περάσει φέτος σ’ αυτή τη θέση. Δεν μπορώ προσωπικά να είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, όταν πια δεν υπάρχουν διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί κι όταν η διοίκηση μένει τόσο απαθής.

Λίγο πριν το ματς με την Tottenham μαθαίνουμε ότι θα λείψει ο Fabinho, ο οποίος προστέθηκε στους van Dijk και Gomez που είναι ήδη εκτός.

Τη θέση του παίρνει ο Henderson με παρτενέρ τον Matip, ο οποίος γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο και μάλιστα ο Klopp έκανε λόγο για αρκετά σοβαρό τραυματισμό.

Κάπως έτσι η ομάδα τελείωσε το παιχνίδι με τους Henderson-Phillips στο κέντρο της άμυνας. Φέτος έχω χάσει το μέτρημα για τα ζευγάρια Center Back που έχει δοκιμάσει ο Klopp.

Θα πω κάτι και θα ακουστεί σκληρό αλλά είναι η αλήθεια, η δική μου αλήθεια. Δε γίνεται ολόκληρη Πρωταθλήτρια Αγγλίας να θέλει να υπερασπιστεί το στέμμα της, αυτό οφείλεις από τη στιγμή που κατακτάς τον τίτλο, και να αφήνεται στο έλεος των τραυματισμών της.

Ελπίζω έστω και τώρα, έστω και τελευταία στιγμή μετά και τον τραυματισμό του Matip, η FSG να κάνει αυτό που έπρεπε να είχε κάνει νωρίτερα μέσα στο μήνα. Να συνεργαστεί με τον Klopp και να φέρει έναν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση γιατί αποκλείεται ο Γερμανός να μη δε θέλει ενίσχυση εκεί. Δεν είναι τόσο τρελός.

Επόμενη στάση πάλι στο Λονδίνο. Αυτή τη φορά με τη West Ham. Μια West Ham πολύ φορμαρισμένη που αν δεν προσέξουμε θα μας δημιουργήσει άπειρα θέματα. Η ομάδα πρέπει να βρει σιγά-σιγά σταθερότητα. Η αρχή έγινε, πρέπει να προχωρήσει.

Θα τα καταφέρει όμως με λύσεις ανάγκης και αλχημείες; Ειλικρινά δεν ξέρω… Πάντως σε κάθε περίπτωση προχωράμε!
Για προγνωστικά στοιχήματος, livescore, καζίνο, φρουτάκια και στοιχηματικές εταιρείες με μπόνους εγγραφής, πάντα στο sentragoal.

Related Post