Με ελλείψεις η ομάδα των Νέων απέναντι στον Απόλλωνα

Με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο του Ελληνικού συναντάται αύριο (Σάββατο 7/2, στις 15.00) η ομάδα μας στην Επισκοπή Κ19 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.Οι απουσίες είναι αρκετές καθώς εκτός των τεσσάρων αποχωρησάντων ποδοσφαιριστών με μεταγραφή, στη διάθεση του προπονητικού μας διδύμου, δεν θα βρίσκονται και οι Κριτσωτάκης, Μαγαράκης και Βλαβιανός. Ο Σέργιος Βλαβιανός, ως γνωστό, προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα.

Μανωλακάκης: «Περνάμε μεταβατικό στάδιο»

Ο Γιώργος Μανωλακάκης λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας μας για την Αθήνα, τόνισε: «Είναι ένα μεταβατικό στάδιο αυτό που περνάει η ομάδα. Έχω ξαναπεί ότι βρήκα μία ομάδα δουλεμένη όμως, υπάρχουν κάποιες δεδομένες απουσίες και θα πρέπει και ‘γω από την πλευρά μου, να περάσω το αγωνιστικό ύφος και στυλ (όπως το κρίνω εγώ σωστό). Οι απουσίες είναι αρκετές αλλά πάμε να κάνουμε τη δική μας προσπάθεια».Στην αποστολή της Κ19 η οποία θα ταξιδέψει μαζί με την επαγγελματική ομάδα, συμμετέχουν 13 ποδοσφαιριστές κι αυτοί είναι οι: Χνάρης, Μαρής, Κιμιωνής, Λαγουβάρδος, Παπαδάκης, Λέκα, Μανωλακάκης, Μπουμπουδάκης, Ζούκα, Ανυφαντάκης, Γαβαλάς, Λαδιανός Α., Ζότο.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου

Άλιμος – ΑΕΚ (14:30, Α” Δημ. Στάδιο Αλίμου)Κακαρίδας, Αραβίδης, Τσολακίδης (Συνδ. Αθηνών)Απόλλων – Επισκοπή (15:00, Δημ. Στάδιο Ελληνικού)Μπαϊρακτάρης, Κιοσσές, Γονίδης (Αθηνών)ΑΟΧ – Φωστήρας (θα οριστεί σε νέα ημερομηνία)Ρεπό: Αχαρναϊκός

Related Post