Και του χρόνου μαζί, Χρήστος Βασιλείου, Στράτος Γιοκαριδάκης και Επισκοπή


ε τον Χρήστο Βασιλείου θα συνεχίσει να πορεύεται η ομάδα μας και την ερχόμενη σεζόν.

Ο σύλλογός μας, εκτιμώντας το έργο και την όλη εικόνα που παρουσίασε η Επισκοπή σε αγωνιστικό επίπεδο την περίοδο που ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή, συνέταξε συμβούλιο.

Μαζί με τον Χρήστο Βασιλείου στην ομάδα μας ανανέωσε και ο άμεσος συνεργάτης του, Στράτος Γιοκαριδάκης. Και για τον κ. Γιοκαριδάκη η εκτίμηση φυσικά είναι ιδιαίτερη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση του προπονητή, Χρήστου Βασιλείου στον σύλλογο και για την ερχόμενη σεζόν 2017-18. Παρ’ ότι χάθηκε ο μεγαλύτερος στόχος της χρονιάς, η διοίκηση του συλλόγου μας εκτίμησε το συνολικό έργο του έμπειρου τεχνικού και αποφάσισε ομοφώνως την παραμονή του στο σύλλογό μας.

Δεν θα πρέπει φυσικά να λησμονούμε ότι ο σύλλογός μας με τον κ. Βασιλείου στον πάγκο κατέκτησε δύο τίτλους, το Σούπερ Καπ (3-1 τον Άρη) και το κύπελλο (0-2 στην παράταση την ΑΕΜ) ενώ το πρωτάθλημα χάθηκε δίχως ποτέ ο σύλλογός μας να ηττηθεί από την έτερη διεκδικήτρια του μαραθωνίου.

Επίσης, το Δ.Σ. της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και την παραμονή του γυμναστή, Στράτου Γιοκαριδάκη. Ο κ. Γιοκαριδάκης που με μια διακοπή 2 ετών, προσφέρει εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια στην ομάδα μας από το πόστο της εκγύμνασης, θα συνεχίσει να «τρέχει» τους παίκτες μας και την περίοδο 2017-18. Η δουλειά του άλλωστε φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο ενώ, ανέκαθεν η μεταξύ μας συνεργασία, υπήρξε αγαστή».

Related Post