Η Επισκοπή κεντρικός χορηγός του φιλικού Εθνική Ενόπλων – Επίλεκτοι Ρεθύμνου (18/6, 18.30)

Τη δυνατότητα να βρεθεί ανάμεσα σε ανθρώπους που υπερασπίζονται την πατρίδα μας και συνάμα να συνεισφέρει αποφασιστικά στη διοργάνωση ενός σημαντικού φιλανθρωπικού αγώνα, παρέχει ο ΑΟ Επισκοπής. Ο σύλλογός μας, επικοινωνιακά, αλλά και κατ’ ουσία συνέβαλλε αποφασιστικά στο να έρθει στο Ρέθυμνο η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα μια επίλεκτη ομάδα του Ρεθύμνου.

Ο αγώνας που θα έχει όπως προαναφέραμε, φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή (18/6) στις 18.30 ενώ από τις 17.00 στο γήπεδο θα μπουν παιδιά που έχουν γεννηθεί τη διετία 2005-06 και θα δώσουν έναν ακόμη φιλικό αγώνα απέναντι στο Αθλόπολις από το Ηράκλειο.

Τους άνδρες επίλεκτους θα κοουτσάρουν οι κ.κ. Λυρώνης, Μπακόπουλος και τους παίδες ο Μπάμπης Αποστολάκης.

Τους αγώνες διοργανώνει η ΕΠΣΡ Ρεθύμνου υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνου.

Οι βραβεύσεις

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα γίνουν και κάποιες βραβεύσεις. Οι οικοδεσπότες θα βραβεύσουν την Επισμηναγό Κατερίνα Θάνου για την προσφορά της στον κλασσικό αθλητισμό καθώς επίσης και την οικογένεια του εκλιπόντος Υποστράτηγου Ιωάννη Τζανιδάκη που έφυγε από τη ζωή δύο μήνες πριν σε στρατιωτική άσκηση.

Επίσης, η Επισκοπή που είναι και ο μεγάλος χορηγός της συνάντησης, θα τιμήσει, τόσο την ομάδα της Εθνικής Ενόπλων και Σωμάτων Ασφαλείας, όσο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και Ναύαρχο του Πολεμικού Ναυτικού κ. Ευάγγελο

Αποστολάκη ο οποίος κατάγεται από το Γεράνι.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παραδοσιακούς κρητικούς χορούς στο ημίχρονο όπου το φιλοθεάμον κοινό θα διασκεδάσει το συγκρότημα του Γουνάκη ενώ θα μπορεί να θαυμάσει παράλληλα τα ζάλα του χορευτικού συγκροτήματος «Βρακοφόροι της Κρήτης».

Στο τέλος, ο Δήμος και η ΕΠΣΡ θα δεξιωθούν της Εθνικής σε εστιατόριο της πόλης.

Η ΕΠΣΡ έχει εκδώσει αναλυτικά το πρόγραμμα του φιλανθρωπικού αγώνα.

Κυριακή 18-6-2017 (Γήπεδο ΔΑΚ Γάλλου)

1) 17.00 αγώνας Επιλέκτων ποδοσφαιριστών από Ακαδημίες Ε.Π.Σ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ με Ακαδημία «Αθλόπολις» Ηρακλείου.

2) 18.20 Παράταξη των ομάδων και Ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου υπό τη μπάντα της Φιλαρμονικής Ρεθύμνου.

3) 18.30 αγώνας Εθνικής Ενόπλων και Σωμάτων ασφαλείας με Επίλεκτους ποδοσφαιριστές Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου.  

4) 19.15 χορός από τον όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης με το μουσικό συγκρότημα του Στρατή Γουνάκη.  

5) 20.30 Απονομές, Βραβεύσεις, Κύπελλα, Μετάλλια στην Εθνική Ενόπλων, στην Ολυμπιονίκη Θάνου Αικατερίνη, στους Επίλεκτους και Ακαδημίες Ε.Π.Σ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ, και Ακαδημία «Αθλόπολις». Επίσης τιμητική πλακέτα εις μνήμη του εκλιπόντα Αντιστράτηγου Ιωάννη Αποστόλου Τζανιδάκη.

6) 21.30 Δεξίωση στις αποστολές της Εθνικής Ενόπλων και Σωμάτων ασφαλείας και στους Επίλεκτους Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου στην ταβέρνα «Ζαμπία» από το Δήμο Ρεθύμνου.

Related Post