Εντυπωσιακή και η Επισκοπή 2010, 6-1 τη ΝΕΑΡ

Το πρώτο δείγμα ήταν λίαν θετικό για την ομάδα μας. 
Η Επισκοπή 2010 του Βαγγέλη Γασπαράκη έδωσε το πρώτο τεστ και το πέρασε με άριστα. Το τελικό 6-1 απέναντι στη ΝΕΑΡ δεν ενθουσίασε γιατί το σκορ ήταν εντυπωσιακό. Οι παίκτες μας έκαναν αίσθηση με τη συμμετοχικότητα που είχαν στο παιχνίδι και την θέληση να αποδείξουν ότι αξίζουν να αγωνίζονται στην ομάδα αυτή. Είναι επίσης σημαντικό ότι, ο προπονητής μας, Βαγγέλης Γασπαράκης χρησιμοποίησε και κάποια παιδιά που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα λόγω του μικρού της ηλικίας τους κι όμως ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στο ματς.Το σκορ άνοιξε νωρίς ο Τζωρτζινάκης στο 10’ ενώ ο Νίκος Κιμιωνής που σημείωσε χατ-τρικ, αρχικά σκόραρε στο 25’ και μετά στο 35’. Ο Κοτσαρίνης έκανε το 4-0 στο 47’ και η ΝΕΑΡ μείωσε με τον Ξυδάκη στο 49’.Η ομάδα μας απάντησε και πάλι με το Νίκο Κιμιωνή στο 68’ και τον επίλογο στα γκολ έγραψε το Τζουτζούλης με άψογο σουτ στο 90’

ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2010 (Γασπαράκης): Παπιομίτογλου Μ., Αγαπάκης, Ποθουλάκης, Νίκου, Τζιράκης, Κοτσαρίνης, Κιμιωνής Γ., Κιμιωνής Ν., Κασσέλας, Δαμανάκης, Τζωρτζινάκης. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μάξιμος, Τζουτζούλης, Γιαννούλης Χρ., Τσιλεδάκης.

ΝΕΑΡ (Μπαστάκης Γ.):

Σταυγιαννουδάκης, Χριστοδούλου, Τσακάϊ, Μούτσα, Τάκα, Κριτσιώτης, Μαμάτσης Α., Βασαδάκης, Μιχαηλίδης, Λουρεντζάκης, Κομπατζίδης. Στο β’ ημίχρονο: Μενιουδάκης, Σούτι, Μελαδάκης, Αλιάι, Αζίζ, Μαμάτσης, Παλιεράκης, Κιουρτσιδάκης.

Related Post