ΔΗΛΩΣΕΙΣ: Ν. Κωτσοβός-Γ. Γκουτζέλας:

τη συνέντευξη τύπου, τόσο ο προπονητής μας Νίκος Κωτσοβός όσο και ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας μας, Γιάννης Γκουτζέλας που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Επισκοπής, τόνισαν ότι χρειάζεται πολλή δουλειά για τη συνέχεια…

Ν. Κωτσοβός: «Χρειάζεται δουλειά»Κοντολογίς, ο προπονητής μας Νίκος Κωτσοβός, μετά το τέλος του αγώνα, θεώρησε ότι η ομάδα μας δικαιούταν τουλάχιστον την ισοπαλία: «Θεωρώ ότι οι ομάδες  είχαν από ένα ημίχρονο. Εμείς, στο α’ ημίχρονο δεχθήκαμε φάσεις κυρίως από τα στημένα. Στο β’ ημίχρονο κυριαρχήσαμε. Η ομάδα δείχνει όμως ότι έχει προβλήματα στα στημένα καθώς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Είναι το 5ο σερί γκολ που δεχόμαστε από στημένα και το δεύτερο μετά το 90’. Χρειάζεται δουλειά. Μ’ αυτές τις λύσεις που έχουμε, πιστεύω ότι σ’ έναν ολόκληρο γύρο και με τη δουλειά που θα ρίξουμε, θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν υπάρχουν περιθώρια, πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό και θα δούμε τί θα γίνει. Σήμερα (σ.σ. Κυριακή) είχαμε να κάνουμε με μια ομάδα που ήταν πολύ δουλεμένη διαθέτοντας πολύ καλή ποιότητα αλλά δικαιούμασταν να πάρουμε αποτέλεσμα».


Θ. Γεωργούλης: «Παρά τα προβλήματα, συγχαίρω τους παίκτες μου»

Ο προπονητής του Εθνικού, Θύμιος Γεωργούλης, στις δηλώσεις του, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του και απέδωσε τα εύσημα στην διοίκηση της ομάδας μας για τη φιλοξενία… «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Επισκοπής για την παραχώρηση του γηπέδου προκειμένου η ομάδα μου να κάνει προπόνηση. Μας έδωσαν το γήπεδο, μας παρείχαν γλυκά και φρούτα και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι, την ίδια φιλοξενία που τύχαμε εμείς θα έχει και η Επισκοπή στον β’ γύρο. Ο σύλλογος της Επισκοπής σ’ αυτά, είναι πολύ μπροστά.Αγωνιστικά, είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και ίωσης των παικτών μας κι από ότι είδα, μας βγήκαν στον αγώνα. Κάποιοι παίκτες –κλειδιά ήταν κουρασμένοι. Να τους συγχαρώ λοιπόν για την προσπάθεια που έκαναν. Έτσι πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια γιατί πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Εύχομαι στην Επισκοπή να πετύχει το στόχο της και εύχομαι σ’ όλους,  υγεία».Από τους ποδοσφαιριστές, μίλησαν οι Ευθύμης Παυλάκης (Εθνικός) και Γιάννης Γκουτζέλας (Επισκοπή):

Ευθύμης Παυλάκης:

«Στο α’ ημίχρονο ανεβήκαμε ψηλά και εκμεταλλευτήκαμε την υπεροχή μας. Στην επανάληψη, δεχθήκαμε τις ευκαιρίες, πάλι καλά που βάλαμε το γκολ με τον Τερζή».

Γιάννης Γκουτζέλας:

«Ξέραμε ότι είναι ένας τελικός όπως όλα τα παιγνίδια από ‘δω και πέρα. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Όλα τα παιδιά ξέρουν ότι πρέπει να δώσουμε το 100% για να σώσουμε την ομάδα.

Έχουν έρθει πολλά παιδιά, είμαστε καινούρια ομάδα και για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς.

Τούτες τις ώρες, δεν μας καίει η εμφάνιση αλλά το αποτέλεσμα. Δεν μας βγήκε το αποτέλεσμα με τον Εθνικό και τώρα πρέπει να τρέξουμε ακόμη πιο γρήγορα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ψηλά το κεφάλι και δουλειά για το επόμενο ματς».

Related Post