Γ. Λυρώνης: «Ο θεσμός μας ενδιαφέρει 100%»

Για την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας, ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Λυρώνης. προφανώς και θα αρχίσει το σκάουτινγκ μαζί με τους συνεργάτες του.
Πριν από όλα όμως χρειάζεται δουλειά η ίδια η ομάδα μας μια και βρίσκεται προς τα μέσα της προετοιμασίας… Τι λέει για όλα αυτά; «Πέσαμε με τη Χαλκίδα στη Χαλκίδα. Ομάδα Γ’ Εθνικής με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. Ξέρουμε τον προπονητή της ομάδας, τον Τίμο Καβακά και τη δουλειά που αφήνει πίσω του σ’ όποια ομάδα πηγαίνει.Κατά τα άλλα, θα πρέπει να κάνουμε το ανάλογο σκάουτινγκ για να μάθουμε κάποια πράγματα περισσότερα γιατί όπως καταλαβαίνετε, οι ομάδες αλλάζουν μέσα στο καλοκαίρι. Θα λάβουμε και εμείς τα μέτρα μας. Ερωτηθείς για το αν έρχεται νωρίς (ημερολογιακά) αυτή η διοργάνωση, ο κόουτς της Επισκοπής απάντησε: «Η αφετηρία είναι ίδια για όλους. Από ‘κει και πέρα, είναι ένα ματς προετοιμασίας με τη διαφορά ότι αφορά έναν θεσμό που μας ενδιαφέρει 100%.Έτσι κι αλλιώς δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα για να μονταριστούμε. Θα κοιτάξουμε ένα παραπάνω αυτό το διάστημα να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι καλό το γεγονός ότι θα παίξουμε στο γήπεδο της Χαλκίδας που είναι ένα όμορφο και ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας».

Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη«Δείξαμε κουρασμένοι. Είναι κάτι φυσιολογικό και δεν εκπλήσσει κανέναν μας. Παράλληλα παίζαμε με μια ομάδα που απέδειξε γιατί αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω.

Αυτό το διάστημα δοκιμάζουμε παιδιά. Δεν παίζεται η θέση κανενός. Δοκιμάζουμε συστήματα και θέσεις. Είμαστε κουρασμενοι από τις διπλές προπονήσεις και είναι το χρονικό στάδιο εκείνο που έχουμε «φορτώσει» με αρκετά χιλιόμετρα.Από τη συνάντηση αυτή όμως, είχαμε και θετικά να κρατήσουμε όπως ήταν η διάθεση όλων των παιδιών. Παίζαμε με μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, ξαναλέω και, δείξαμε ότι είχαμε συγκέντρωση σε μεγάλο βαθμό. Σε γενικές γραμμές, τα παιδιά είχαν τρεξίματα αλλά κάποια πράγματα που ήθελαν “δεν τους  έβγαιναν” κάτι απολύτως λογικό γιατί είναι κουρασμένοι.

Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Θα δούμε τις επόμενες μέρες πως θα είμαστε για να φανούμε καλύτεροι».

Related Post