Α.Ο Επισκοπή Ρεθύμνου – Αθλητικός όμιιλος Επισκοπής

Τους τελευταίους δύο μήνες, που έχουμε αναλάβει τη διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Επισκοπής,  προσπαθήσαμε και σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε να φτιάξουμε μια ομάδα επάνω σε στέρεες βάσεις, με όραμα και φιλοδοξίες.Η φετινή χρονιά θα είναι για όλους μας,  μια χρονιά αναγνωριστική και προγραμματισμού και πάνω απ’ όλα σκληρής δουλειάς, ώστε η ομάδα να μπορέσει από την επόμενη χρονιά, να θέσει μεγαλύτερους στόχους.

Βασικός στόχος του Αθλητικού Ομίλου είναι να αγωνίζονται στην ομάδα μας όσο περισσότερα παιδιά γίνεται από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας.

Συνέντευξη Προέδρου

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Επισκοπής καλωσόρισε στα νέα Γραφεία και στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου «Θεόδωρος  Βαρδινογιάννης» και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την τιμή που έκανε στην ομάδα του να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις, αναφέρθηκε στην δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα η νέα διοίκηση της ομάδα στα μελλοντικά τους σχέδια και στους στόχους της ομάδας. Ο κ. Νικολιδάκης ευχαρίστησε την οικογένεια Βαρδινογιάννη για την πολυετή ηθική και οικονομική στήριξη προς την ομάδα. Επίσης ευχαρίστησε των Δ. Λαππαίων που είναι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια, αλλά και τους μικρούς και μεγάλους χορηγούς της ομάδας.

Related Post