Α.Ο Επισκοπή Ρεθύμνου – Αθλητικός όμιιλος Επισκοπής

Με επιτυχία η εκδήλωση της ομάδας μας

Επιτυχημένη η εκδήλωση της ομάδας μας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της ομάδας μας και η παρουσίαση των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του γηπέδου του Δήμου Λαππαίων «Θόδωρος Βαρδινογιάννης»

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της Επισκοπής και η παρουσίαση των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του γηπέδου του Δήμου Λαππαίων «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» την Δευτέρα το απόγευμα.
Στην εκδήλωση εκπροσώπησαν την οικογένεια Βαρδινογιάννη ο τέως πρόεδρος του Παναθηναϊκού κ. Γεώργιος Βαρδινογιάννης με τον γιό του Παύλο, η κ. Χρυσή Ιωσήφ Βαρδινογιάννη, η κ. Ελένη Κεφαλογιάννη–Βαρδινογιάννη, και η μέχρι πρότινος Βουλευτής Ρεθύμνου κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Το τελετουργικό ξεκίνησε με τη τέλεση του αγιασμού των εγκαινίων στα γραφεία της ομάδας μας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Άνθιμο. Το παρόν στην εκδηλώσει έδωσαν ο Δήμαρχος Λαππαίων κ. Ευστάθιος Λουκογεωργάκης, ο Δήμαρχος Ανωγείων κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης, εκ μέρους του Δήμου Γεωργιούπολης ο Αντιδήμαρχος κ. Μάρκος Νενεδάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ζωνιανών κ. Κώστας Παρασύρης, ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Ασή Γωνιάς κ. Γιώργος Ψυχουντάκης, εκ μέρος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Κοκολογιάννης, ο Υπολιμενάρχης Ρεθύμνου, Υποπλοίαρχος Φραγκίσκος Δασκαλάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ρεθύμνου κ. Γεώργιος Γιακουμάκης, εκ μέρους της ΕΠΣΡ ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο Αρχιδιαιτητής του ΣΔΠ Ρεθύμνου κ. Κυριάκος Δελήμπασης, αρκετοί πρόεδροι, παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές των περισσοτέρων ομάδων του νομού μας. Ενθουσιασμένοι όλοι όσοι επισκέφτηκαν χθες τους νέους χώρους της ομάδας μας.

Πολλοί ήταν αυτοί που επί αρκετή ώρα θαύμαζαν το φωτογραφικό υλικό στα νέα μας γραφεία που απεικονίζει όλη την ιστορία του ΑΟ Επισκοπής από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα. Όλοι ξεναγήθηκαν στην αίθουσα συνεντεύξεων και βιντεοπροβολών αλλά και στην μπουτίκ όπου τα αξεσουαρ και τα δώρα της ομάδας μας έγιναν ανάρπαστα, ενώ έξω από το χώρο των γραφείων υπήρχε πλούσιος μπουφές για όλους. Μετά το τέλος των εκδηλώσεων η διοίκηση της ομάδας μας παρέθεσε γεύμα στην αποστολή του ΟΦΗ ευχαριστώντας τους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου για την τιμή που μας έκαναν να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση.

Κατάθεση στεφάνων
Στην προτομή του αείμνηστου Θεόδωρου Βαρδινογιάννη που υπάρχει στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Επισκοπής που φέρει και το όνομα του μεγάλου ευεργέτη έγινε καταθέσεις στεφάνων. Αμέσως μετά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή ενώ ακολούθησαν σύντομες ομιλίες από τον Δήμαρχο του Δήμου Λαππαίων κ. E. Λουκογεωργάκη και τον Πρόεδρο της Επισκοπής κ. M. Νικολιδάκη.

ΒραβεύσειςΑκολούθησε τιμητική Βράβευση της Οικογένειας Βαρδινογιάννη για την έμπρακτη και αμέριστη συμπαράστασή της, ηθικά και υλικά όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα του χωριού μας. Εκ μέρους της Οικογένειας Βαρδινογιάννη την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κ. Γεώργιος Βαρδινογιάννης από τον Δήμαρχο Λαππαίων κ. Ευστάθιο Λουκογεωργάκη.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε από την διοίκηση της Επισκοπής στην Π.Α.Ε. ΟΦΗ για την παρουσία της στην εκδήλωση και το φιλικό αγώνα με την ομάδα μας. Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Νίκος Μαχλάς εκ μέρους της διοίκησης του ΟΦΗ από τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Μιχάλη Νικολιδάκη.

Γ. Βαρδινογιάννης
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομε στο χωριό μου, και χαίρομε περισσότερο όπου όποια βοήθεια του παρέχουμε την αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο. Το γήπεδο που σήμερα εγκαινιάζουμε τις νέες του εγκαταστάσεις θα είναι ένας πόλος έλξης για τα μικρά παιδιά κρατώνταστα μακριά από κακές συνήθειες. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη που εκπροσωπώ σήμερα εδώ δεν περιμένει τίποτα άλλο από αυτό που βλέπω σήμερα εγώ δηλαδή η βοήθεια μας να αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν ξεχνάμε τον τόπο μας, η πολιτεία μπορεί να έχει ξεχάσει την Κρήτη εμείς όμως όχι, παραμένω Επισκοπιανός, παραμένω Σφακιανός.»

M. Νικολιδάκης (Πρόεδρος Επισκοπής)
Ο Πρόεδρος του ΑΟ Επισκοπής καλωσόρισε στα νέα Γραφεία και στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου «Θεόδωρος  Βαρδινογιάννης» και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την τιμή που έκανε στην ομάδα του να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις, αναφέρθηκε στην δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα η νέα διοίκηση της ομάδα στα μελλοντικά τους σχέδια και στους στόχους της ομάδας. Ο κ. Νικολιδάκης ευχαρίστησε την οικογένεια Βαρδινογιάννη για την πολυετή ηθική και οικονομική στήριξη προς την ομάδα. Επίσης ευχαρίστησε των Δ. Λαππαίων που είναι δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια, αλλά και τους μικρούς και μεγάλους χορηγούς της ομάδας.«Τους τελευταίους δύο μήνες, που έχουμε αναλάβει τη διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Επισκοπής,  προσπαθήσαμε και σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε να φτιάξουμε μια ομάδα επάνω σε στέρεες βάσεις, με όραμα και φιλοδοξίες.Η φετινή χρονιά θα είναι για όλους μας,  μια χρονιά αναγνωριστική και προγραμματισμού και πάνω απ’ όλα σκληρής δουλειάς, ώστε η ομάδα να μπορέσει από την επόμενη χρονιά, να θέσει μεγαλύτερους στόχους. Βασικός στόχος του Αθλητικού Ομίλου είναι να αγωνίζονται στην ομάδα μας όσο περισσότερα παιδιά γίνεται από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας. Σε σύνολο 31 παιχτών που ανήκουν φέτος στο δυναμικό της ομάδας μας, 20 ποδοσφαιριστές προέρχονται από το Δήμο Λαππαίων  και 8 προέρχονται από τον υπόλοιπο Νομό Ρεθύμνης. Ήδη έχουμε ξεκινήσει την οργάνωση της Ακαδημίας ποδοσφαίρου που θα δώσει στη νεολαία της περιοχής μας τα εφόδια και τα κίνητρα να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και γενικότερα με τον αθλητισμό. Στόχος της Ακαδημίας είναι να αναδείξει και να εκπαιδεύσει τους αυριανούς μας παίχτες.  Σαν Αθλητικός Όμιλος Επισκοπής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την οικογένεια Βαρδινογιάννη, που όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζει έμπρακτα, προσφέροντας τόσο την ηθική όσο και την οικονομική στήριξη σε κάθε μας προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να εκφράσουμε σαν Διοίκηση  του Αθλητικού Ομίλου στο Δήμο Λαππαίων για την συμπαράστασή του.

Θέλουμε επίσης να  εκφράσουμε  ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στηρίζουν  οικονομικά στο δύσκολο έργο μας, μικρούς και μεγάλους χορηγούς αλλά και στους φίλους της ομάδας μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν με την παρουσία τους σε κάθε μας αγώνα.»

Ε. Λουκογεωργάκης (Δήμαρχο Λαππαίων)
«Είμαστε χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε σήμερα τα γραφεία της ομάδας της Επισκοπής αλλά και της ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στο της δημοτικής αρχής είναι να δημιουργεί αθλητικές υποδομές που θα προσελκύσουν και θα φέρουν κοντά στον αθλητισμό τους νέους και τα παιδιά της περιοχής μας. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστή, και σύντομα θα ολοκληρώσουμε και το γήπεδο 8χ8 (θα λειτουργεί ως βοηθητικό) στην Αργυρούπολη όπως και το γήπεδο μπασκετ στην Επισκοπή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν συμβάλει στην προσπάθεια μας αυτή και ιδιαίτερα την οικογένεια Βαρδινογιάννη.»

Φιλικό: Επισκοπή – ΟΦΗ 0 – 5Ακολούθησε φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Αθλητικό Όμιλο Επισκοπής και την ΠΑΕ ΟΦΗ, διάρκειας δυο 40 λεπτών που παρακολούθησαν περίπου 500 φίλαθλοι ανάμεσα τους και 50 φίλοι του ΟΦΗ που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης.Όσον αφορά το παιχνίδι, το προπονητηκό δίδυμο του ΟΦΗ δεν χρησιμοποίησε τους παίκτες που ξεκίνησαν στην Καλαμάτα, πέραν του Πέσιτς. Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Γιάννης Κατσούλης για την Επισκοπή δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής στου παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο γήπεδο και επικράτησε της Επισκοπής με 5-0. Δύο γκολ πέτυχαν οι Μπουτ (40΄, 62΄) και Μαρίνκοβιτς (35΄, 41΄) ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πέσιτς στο 75΄.

Επισκοπή: Κελαϊδής Α., Ξυνομηλάκης, Δελήμπασης, Βελονάκης Δ., Κλαπάκης, Γύπαρης, Καραβιώτης, Αλεξάκης, Θεοδωρακάτος Μ., Θεοδωρακάτος Β., Καψαλάκης.Έπαξαν ακόμα οι: Κελαϊδής Οδ., Κασέλας, Κυριακάκης, Πισσαδάκης, Δαμανάκης, Λίτσκας, Τσούρδος, Νικολιδάκης, Βελονάκης Γ., Καραδάκης, Παλιουδάκης, Εμρά, Φραγκιαδάκης, Ρεϊζάκης.ΟΦΗ: Ξενοδόχοφ, Πετράς, Τζανής, Μπερτίν, Πίτσος, Καρακατσάνης, Λάμεσιτς, Μπουτ, Μανούσος, Μαρίνκοβιτς, Βλόνταρτσικ.

Έπαιξαν ακόμα οι: Γεωργίου, Ζορμπάς, Σταθόγλου, Πάνος, Πέσιτς

Ακαδημία Επισκοπής – Πράσινη ακαδημία 0 – 2
Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε φιλικός αγώνας διάρκειας 20΄αναμεσα στην ακαδημία της ομάδας μας και στην Πράσινη ακαδημία. Οι φίλαθλοι απόλαυσαν πιτσιρικάδες να ξεδιπλώνουν το πλούσιο ποδοσφαιρικό τους ταλέντο κρατώντας τους όλους στην εξέδρα «ζεστούς» μέχρι την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα Επισκοπή – ΟΦΗ. Για την ιστορία η πράσινη ακαδημία επικράτησε με 0-2.

Related Post