Αρχή β’ γύρου με

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΕΑΠ 4-0

Το όποιο αρχικό άγχος απέναντι στην ΕΑΠ στο α’ ημίχρονο για τη μη επίτευξη ενός γρήγορου τέρματος, μετατράπηκε στην επανάληψη σε μια νέα νίκη για την ομάδα μας με ευρύ σκορ, 4-0.

Οι παίκτες μας έδειξαν και πάλι ότι είναι αεικίνητοι, έχουν πλουραλισμό στις επιθέσεις τους στριμώχνοντας τους αντιπάλους τους και τα 90 λεπτά κάτω από το μισό γήπεδο του «Θ. Βαρδινογιάννης».
Στα σημαντικά του αγώνα, ένα ακυρωθέν γκολ στο 9’, δύο δοκάρια (Φονσέκα, Ρηγάκης) το γκολ που πέτυχε ο Σπανουδάκης στο ντεμπούτο του με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι ο Φονσέκα σκόραρε ξανά και έφτασε τα 14 προσωπικά τέρματα.

Στο 7’ ο Φονσέκα επιχείρησε ένα μακρινό σουτ το οποίο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Βενιεράκη.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0:

Στο 21’ ο Ρηγάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Βενιεράκης έχασε την μπάλα στην έξοδο και ο Μιχελακάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.Στο 28’ ο ωραίος συνδυασμός Φονσέκα-Ρηγάκη, Ρηγάκη-Φονσέκα, ο Σκούφος σούταρε από κοντά με τον Βενιεράκη να αποκρούει εξ επαφής.

Στο 31’ ο Νάκας σουτάρει άουτ.

Στο 39’ νέο σουτ του Φράγκου αλλά και πάλι ο Βενιεράκης απέκρουσε.Στο 41’ τρομερό σουτ του Φονσέκα, ο Βενιεράκης απέκρουσε με δυσκολία.
Στην επανάληψη, η ομάδα μας συνέχισε να έχει τον ατίπαλο στο μισό γήπεδο, ωστόσο έδειξε πιο ουσιαστική.Στο 49’ ο Ρηγάκης σούταρε λίγο άουτ.Στο 56’ ο Φράγκος σούταρε διαγώνια με τον Βενιεράκη να αποκρούει και πάλι σωτήρια.


ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 2-0:
Στο 64’ και μετά από ωραία προσωπική ενέργεια και σέντρα του Ρηγάκη, ο Σπανουδάκης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα


στα δίχτυα.

Στο 67΄το δυνατ


ό σουτ του Ρηγάκη έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει με πάταγο στο οριζόντιο δοκάρι.


Related Post