ΑΟ Επισκοπής: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε σκληροί στις κρίσεις μας»

«Με έκπληξη διαβάσαμε στην ανακοίνωση των διαιτητών ότι είμαστε φαιδροί για το λόγο ότι υποστηρίζουμε πως η ομάδα μας στον αγώνα-ντέρμπι με την ΑΕΜ, αδικήθηκε.

Μάλλον φαιδρός είναι κι ο όλος ο κόσμος που διαπίστωσε κάτι τέτοιο. Δεν φωνάξαμε ποτέ για κάποιο πέναλτι ή για ένα οφσάιντ που δεν ήταν. Ο υγιής φίλαθλος όμως που είδε τον αγώνα –γιατί μάλλον δεν αφουγκράζεστε καθόλου την κερκίδα- ανέφερε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα αυτό που έβλεπε με τα ίδια του τα μάτια. Το ότι υπήρχε δηλαδή ξεκάθαρη προτίμηση στα φάουλ (υπέρ και κατά) που σφυρίζονταν κάθε τόσο.

Ξαναλέμε ότι δεν ψάχνουμε δικαιολογίες ούτε ότι ο κ. Σταυρουλάκης θα μπορούσε κάλλιστα να είχε σφυρίξει τη λήξη του αγώνα αμέσως μετά την επίτευξη του δικού μας τέρματος (είχαμε φτάσει το 95΄). Αλλά η διαιτησία στο σύνολό της δεν ήταν δίκαιη όπως θα άρμοζε σ’ έναν αγώνα – ντέρμπι που κρίνει έναν τίτλο.

Ως επίσημη Επισκοπή, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε σκληροί στις κρίσεις μας απέναντι στη διαιτησία και πως θα κοιτάξουμε και ‘μεις από την πλευρά μας να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του συλλόγου μας.

Εμείς ως ΑΟ Επισκοπής τα δείγματα γραφής μας στους διαιτητές όλης της Ελλάδας και όχι μόνο του νομού, τα έχουμε δείξει πολλάκις στο παρελθόν. Εφεξής με τον ΣΔΠΡ είμαστε απέναντι και το δηλώνουμε υπεύθυνα, ρητά και κατηγορηματικά.

Υ.Γ. Στην κατακλείδα της ανακοίνωσης του ΣΔΠΡ, αναφέρεται η φράση… «θα συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι να υπηρετούμε το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο…». Το «υπηρετώ» σημαίνει να προσφέρω, να στέκομαι δίπλα δίχως να περιμένω υλικά αγαθά. Τα μέλη του ΣΔΠΡ πληρώνονται τις διαιτησίες τους από τους παράγοντες των ομάδων, μισθώνονται για τους αγώνες που παίζουν… Πώς λοιπόν «υπηρετούν» το ποδόσφαιρο…;

                                   Εκ του Δ.Σ. ΑΟ Επισκοπής

                                            Ο πρόεδρος

                                          Μ. Νικολιδάκης

   Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής
  [nbsp) Λιβάδια – ΠΑΟ Αλφάς         2 – 1    ΑΕ Μυλοποτάμου – Ψηλορείτης     7 – 1    Δόξα Πλατανέ – Επισκοπή   0 – 4    Σπήλι – Κάλυβος      1 – 1    Αστέρας Ρεθύμνου – Τάλως Μελιδονίου   7 – 2    ΟΦ Αρμένων – Άρης Ρεθύμνου       2 – 3    Φλόγα Ρουστίκων – Ρεθυμνιακός   0 – 3 α.α.

    Κυριακή 30 Απριλίου (17.00)

    Ποσειδώνας Γερανίου – Ε.Α.Π. (Γερανίου).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΑΕΜ 85
2 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 83
3 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 65
4 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 64
5 ΑΡΗΣ 58
6 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 44
0ΦΑ 44
8 ΕΑΠ 42
9 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 35
10 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 30
11 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 29
ΔΟΞΑ ΠΛ. 29
ΚΑΛΥΒΟΣ 29
14 ΣΠΗΛΙ 25
15 ΛΙΒΑΔΙΑ 25
16 ΦΛΟΓΑ Ρ. (Αποχώρησε)

Related Post