Αθλητικός Όμιλος Επισκοπής Ρεθύμνης

POST GAME: Ανυφαντάκης – Γουναρίδης: «Δεν μας δικαίωσε το αποτέλεσμα»

Ο προπονητής, Κωστής Ανυφαντάκης όσο και ο τερματοφύλακας, Στέφανός Γουναρίδης ήταν εκείνοι που μίλησαν στη συνέντευξη τύπου για λογαριασμό της ομάδας μας μετά τον αγώνα Επισκοπή – Αχαρναϊκός 1-1. Αμφότεροι συμφώνησαν ότι η Επισκοπή ήταν αυτή που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν πήρε αυτό που δικαιούταν…

Ανυφαντάκης: «Γνωρίζοντας ότι υποδεχόμαστε τον Αχαρναϊκό και έναν προπονητή με τεράστια εμπειρία, περιμέναμε να γίνει ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και ήταν.

Η λειτουργία μας ήταν καλή όπως και τα περισσότερα πράγματα σε τακτικό επίπεδο Το τελικό αποτέλεσμα όμως δεν δικαιώνει την προσπάθειά μας. Το γήπεδο δεν βοήθησε και τις δύο ομάδες να ανοίξει ο ρυθμός και το ματς κατ’ επέκταση αλλά θεωρώ ότι, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ήταν μια πολύ καλή μέρα για μας αλλά μάς έλειψε η νίκη κι αυτό ήταν το ζητούμενο. Μιλάμε για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα το οποίο θα έχει αγωνία μέχρι τέλους. Καλή πορεία στον Αχαρναϊκό. Πιστεύω ότι είναι μία ομάδα που θα πάει πολύ ψηλά.».

Στέφανος Γουναρίδης: «Θέλω να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρονιά και υγεία σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές. Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα μου ήταν αυτή που κυριάρχησε στο ματς αλλά δεν πήρε αυτό που άξιζε. Ελπίζω να έχουμε καλύτερη τύχη για την συνέχεια».

Related Post